Dankbaar – EMDR #3

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

D A N K B A A R * . . Het is alweer een week geleden, dat mijn eerste EMDR was. En het gaat steeds goed. Nee! VEEL BETER!!! . . En ik ben zo dankbaar! . . Die avond na de eerste sessie dacht ik nog: is dit waar? Of was ik de laatste ruim drie jaren alleen maar een aansteller??? Het is zo ongelooflijk, dat er een voor mij onbekende rust, ontspanning in mijn hoofd en lichaam heerst. En al na de eerste behandeling. . . Alsof ik alle skills voor stressen – die had ik echt – heb verloren… of die gestolen zijn… . . Herkent iemand dit? . . Haha, ik mis soms het stressen… het heerste toch in heel mijn leven en de dagelijkse en verschillende spanningen zijn nu gewoon verdwenen… het is echt raar… stress was voor mij als water… En nu is het blijkbaar uit mijn leven gebannen… . . Potverdorie!!! Ik ben een vrije en een dolgelukkige mens!!! . . En nee… Ik mis de stress echt niet meer, hoor! Vaarwel!!! πŸ”š Welkom rust en geluk! πŸ’œπŸ’˜πŸπŸŒΊπŸŒ»πŸŒΉπŸŽ‰πŸŽ†πŸŽ¨β˜€οΈπŸŽΆπŸ”πŸ’― . . . #elkgenietvanrust #elkdoet #emdr #dankbaar #dankbaarheid #rust #geluk #gelukkig #stress #nostress #aansteller #therapie #behandeling #spanning #stresskip #vrij #dolgelukkig #mens #vrouw #moeder #mom #human #women #vaarwelstress #vaarwel #welkom #happy #potverdorie #thousandfaces

Een bericht gedeeld door Erika (@elk_doet) op

 

 

Notitie op 12 mei 2019

 

Nou, helaas is de stress niet helemaal weg. Wel kreeg het een andere vorm. Dat soort stress, wat ik voor de EMDR therapie ervoer is wel helemaal weg. De gezonde stress is wel gebleven. En nu, omdat ik gestopt ben met roken, ervaar ik weer een andere (heftigere) vorm ervan. Maar ja… wat zou het leven zonder stress zijn??? πŸ˜‰

 

 

Geef een reactie