Even op vakantie – bergje op, bergje af

 

Vorige week gebeurde er heel veel…  maandag personal training met Martijn, dinsdag was ik in het ziekenhuis. Vrijdagmiddag naar een herdenkingsfeest en optreden van Boggie in Amsterdam en die avond even naar de Kunstijsbaan De Westfries in Hoorn om te fotograferen…

 

20140221-DSC_9287
Boggie
schaatsbaan_collage
Kunstijsbaan De Westfries in Hoorn

 

Op zaterdag was het eindelijk zo ver…  de voorjaarsvakantie is begonnen! Koffers inpakken, in de auto zitten en go naar Duitsland, naar Oma! De weg was makkelijk te rijden, we stonden nergens in de file. Na 5 uur rijden en drie keer stoppen zijn we gelukkig aangekomen.  

Helaas is er geen sneeuw, maar iedere dag schijnt de zon, de lucht is hier altijd lekker fris, mooi weer om naar een of ander stadje of dorpje te rijden en lekker te wandelen in de natuur. En mijn camera is er natuurlijk ook mee… ik kan toch niet zonder! 🙂

Natuurlijk was ik van plan om hier ook te gaan bewegen. Ik wilde gymmen. Maar ik had nog steeds klachten vanwege mijn ingreep, dus het ging gewoon niet. Toch knapte ik op door de dagelijkse wandelingen, het is nu vrijdag en ik voel me echt veel sterker dan een paar dagen geleden.

Tijdens onze wandelingen moeten we heel vaak bergje op en bergje af lopen, soms naar beneden rennen… 

bergje-op_af_collage

Mijn zoontje vindt het niet altijd leuk of liever gezegd makkelijk, maar het geeft ons allemaal een fijn gevoel aan het eind van ons uitje. Langzaam maar zeker kom ik weer op krachten. Het is zoetjesaan weer tijd voor een echte training met Martijn!

Op vakantie heb je het met het eten ook niet altijd gemakkelijk… toch probeer ik elke dag groente te eten. Gisteren gingen we ook met Oma boodschappen halen…

ELK doet

We hebben een superleuke vakantie, en we nemen ook vaak ‘quality time’… bijvoorbeeld woensdagochtend na het wakker worden… voor zulke momenten geef ik alles…

Wij
Wij

Oh, ja… we waren op woensdag in Willingen, dit is een wintersport dorpje in Sauerland, Duitsland. Daar hebben we de skilift genomen om de berg met een hoogte van 830 meter te bereiken.  Het uitzicht vanuit de skibaan was heel mooi… mijn zoon vond het helemaal geweldig, hij kon bijna niet wachten tot we boven waren en eenmaal daar aangekomen, wilde hij na een bezoekje aan de speeltuin gelijk weer in de gondel terug, spannend natuurlijk … 🙂  
Op deze foto zien jullie goed, dat er wel mensen waren, die in plaats van de skibaan te nemen, gewoon naar beneden liepen.  Maar kijk ook naar het uitzicht… prachtig, toch?

Duitsland

 

 

Geef een reactie