GedachtenStorm – Stoppen met roken #2

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☆ NIEUWE UITDAGING #rookvrij ☆ . . . Ik heb nu naast de #verjaardag van mijn zoon ook iets anders te #vieren. En hopen maar, dat het ook een #succes wordt. Het is de zevende dag namelijk, dat ik geen #sigaretten meer heb gerookt. Dus al een #week lang… in plaats van sigaretten rook ik nu elektrisch… haha, wat klinkt het een onzin 😀 Maar ja, het is ook een manier om te gaan #stoppen met roken. . Het resultaat na 7 dagen? Nou, ik kan jullie vertellen, dat ik hem veel minder vaak in mijn handen neem dan een gewone sigaret en het duurt ook minder lang, dat ik hem rook. Gisteren, op #Koningsdag heb ik wel paar slechte #momenten gehad, ik dacht, ik moet dringend naar de #super om een pakje sigaretten te halen. Uitgaan was bij mij altijd gelijk met #roken. Veel roken. . Maar ik ging toch niet naar de super, wel ging ik die avond uit. En ik kon best wel #volhouden. Haha, ik was twee of drie keer naar buiten gegaan en na 3 minuten was ik ook alweer binnen. Dus die #stress om moeten roken van gistermiddag ging ook snel in rook op. Ik heb het #overleefd, ook zonder sigaretten. . Dus, als ik dit al een week kan, dan kan ik het voor altijd.💪 En… de #bedoeling is, dat ik over een tijdje mijn e-sigaret ook op zij leg en met roken #definitief ga stoppen. . . Wie doet met mij mee? 😉💪👍 . . . #elkdoet #elkstoptmetroken #e_sigarette #e_sigaret #stoppenmetroken #hetiswelwennen #sterkewil #uitdaging #nieuweuitdaging

Een bericht gedeeld door Erika (@elk_doet) op

 

 

 

Geef een reactie