Gold & Collagen Serum van Eliza Jones – Recensie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meteen verslaafd! Ik heb al vaker over de positieve effecten van collageen gehoord, maar ik deed er niks mee. Op een gegeven moment zag ik het Gold & Collagen gezicht en decolleté serum van Eliza Jones bij de @actionnederland. Ik vertrouwde het op het eerste gezicht helemaal niet. Maar dit heb ik vrijwel met alle gezichstsverzorgingsproducten. Het is ook nog eens verdacht goedkoop, het kost maar € 1,69! Naar het derde keer zien besloot ik gisteren om het toch te kopen en proberen. Mensen! Ik geloof niet echt in wonderen, dus had ik ook geen grote verwachtingen qua werking. Echter wat dit serum al na het eerste keer met mijn gezicht deed, is echt een mirakel! Met mijn 41 jaar heb ik echt geen babyface meer, hoor. 😀 Na het opbrengen van het serum werd mijn gezicht meteen strakker en zachter. Die foto waar ik op sta, is vanochtend genomen, na een partynacht en met een kater… Dus, zo goed werkt het! En voor dit geld is dit ook een #musthave! Voor een budgetprijs krijg je een luxe product met hoge kwaliteit! #elkdoet #recensie #review #serum #elizajones #action #goldandcollagen #microinfluencer #socialmedia #effects #budget #budgettip #mirakel #miracle #me #selfie #producttip #face #neckline #gezicht #decollete

Een bericht gedeeld door A woman with sentiment (@elk_doet) op

Geef een reactie