Hebben we het wel door, hoe gelukkig we zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hebben we het wel door, hoe #gelukkig wij zijn? . . . Twee weken geleden begon de #kerstvakantie. Voor mij alleen, mijn zoon vierde de #vakantie bij zijn vader. . Was er best wel bang van, wat het alleen zijn met zich mee zou brengen. Ik heb wel #momenten gehad, waar ik me echt #eenzaam voelde en was gewoon bang van de volgende dagen. . Maar… Ik heb deze vakantie ook gebruikt voor lang #uitgestelde #klussen, oa kasten in elkaar zetten, #zolder #opruimen en #inrichten na een recente #isolatie, voorraad #inventariseren, het #huis ruimer en opgeruimd krijgen. En dit alles ook tijdens #kerst πŸ˜ƒ . Dit was een soort #vluchten van de #eenzaamheid, maar het was ook #nuttig. Even mijn #uitstelgedrag opgepakt en binnen twee weken een grote #achterstand van taken geregeld. . Dus ja, #vluchten kan ook goede vormen krijgen. En ja, ik geef het toe, door het klussen waren deze twee weken goed te doen. En nu ben ik best wel #tevreden en #trots op mezelf. . Ik ben nu wel moe, maar nog steeds erg druk, wat ik er allemaal nog doen kan. Dus een beetje ook #hyperactief πŸ™ƒπŸ€ͺπŸ€“. Dit moet wel geremd worden πŸ˜ƒ . Maar voor nu… Ik ben er heel erg gelukkig mee wat ik er allemaal heb. Ik heb de laatste twee weken veel in mezelf maar ook in mijn huis ontdekt, wat wel de moeite waard is om er mee ook echt aan de slag te gaan. . En dat kusje op de eerste foto gaat aan niemand anders dan aan mezelf! Weer een stap in de goede richting gezet. Trots! πŸ’ͺπŸ‘πŸ‘ŠπŸ™ . En morgen krijg ik mijn #zoontje weer terug, het wordt feesten! β€πŸ€Έβ€β™‚οΈ . . #elkdoet #elkklust #aandeslag #demoeitewaard #zelfliefde #thousandfaces

Een bericht gedeeld door Erika (@elk_doet) op

Geef een reactie