Hou van jezelf!!!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb deze vrouw gehaat. Ik heb niet op volle kracht van haar gehouden. Ik heb haar leugens gevoed en haar verteld dat ze niet goed genoeg was en anderen toegestaan ​​om haar te vertellen dat ze niet goed genoeg was. Ik heb haar toegestaan ​​gebroken te worden. Ik heb toegestaan ​​dat anderen haar respectloos behandelen. Ik heb haar laten strijden voor anderen die niet eens voor haar hetzelfde deden. Ik kon niet voorkomen dat mensen haar in de steek lieten, toch zag ik haar opstaan ​​en een licht voor de wereld zijn en ondanks dat van anderen mensen houden. Ze is verlamd van angst gebleven terwijl ze in haar hoofd, met hart en ziel, gevochten heeft. Deze vrouw heeft het vele malen verknoeid, als een vrouw, een moeder, een dochter, een zus of als een vriendin, omdat ze niet altijd de “juiste dingen” zegt of doet. Ze is slim en ze heeft geheimen. Ze heeft littekens … omdat ze een rugzak met herinneringen heeft. Sommige mensen houden van deze vrouw zoals ze is, en sommige mensen geven helemaal niets om haar. Ze heeft het goed gedaan in haar leven. Ze heeft het slecht gedaan in haar leven. Ze kleedt zich soms als een sloddervos. Ze is soms gewoontjes en soms een dwaas. Ze zal niet doen alsof ze iemand is die ze niet is. Zij is wie ze is. Elke fout, iedere mislukking, elke teleurstelling, ieder succes en elke prestatie heeft van haar de vrouw gemaakt die ze vandaag is. Je kunt van haar houden of niet. Maar als ze van je houdt, zal ze het met haar hele hart doen en ze zal geen excuses aanbieden voor de manier waarop ze is. Deze vrouw is een STRIJDER. Ze is niet perfect, maar ze is heel veel WAARD! Ze is GEWELDIG. Gebroken maar weer opgestaan. Ze is geliefd. Zij is het goede leven. Zij is een moeder, dochter, zus en vriendin. Zij is dapper! & never ever let anyone tell you your not good enough, because you are in your own kind of way! ♥️ Dames, ik daag je uit om dit op je status te zetten, met een foto van jezelf, Als je trots bent om te zijn wie je bent.♥️ #elkdoet #houvanjezelf #zelfliefde #me

Een bericht gedeeld door Erika (@elk_doet) op

 

Notitie: 

Deze tekst komt niet van mij. Ik heb hem op social media gevonden. Ik vond hem heel leuk en erg passend bij mij en hierom deelde ik hem. Dus jullie mogen het ook delen met een eigen foto!

 

 

Geef een reactie