Ken ik je, toch?

 

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☆ KEN IK JE, TOCH? ☆ . . Hoe goed ken je jezelf? Hou jij wel van jezelf? Weet je, hoe goed en hoe leuk mens jij bent? . . Ik ben dankbaar. Heel lang wist ik niet wat ik wil… Heel lang liet ik anderen toe mijn leven, mijn stappen te bepalen. Heel lang vond ik mezelf niet. En BAM! 💥 Er gebeurde iets in mijn leven, waardoor ik mezelf weer zie, wie ik echt ben, echt wil zijn. Ik vind mezelf weer leuk. Heb eindelijk een sterke wil. En: ik hou zielsveel van mezelf!!! . . En wat het leuke is hieraan? Hierdoor heb ik ook een andere kijk naar mensen. En ik word ook gezien door die mensen. Tot nu toe was ik (ik voelde het zo tenminste) een grijze, vervaagde vlek op het scherm… . . Ik ben zo dankbaar! . . #elkdoet #zelfliefde #spiegel #selflove #mirror #selfie #sunglasses #houvanjezelf #dankbaar #thankful #zelfbeeld #goviral #instadaly #photooftheday

Een bericht gedeeld door A woman with sentiment (@elk_doet) op

Geef een reactie