Leeggelopen… even uit de flow

 

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☆ LEEGGELOPEN…☆ . . Kennen jullie dat gevoel, dat je na een paar weken “überaktief” te zijn plotseling uit jouw flow raakt? Een heel rare verwoording, maar het voelt echt alsof ik “leeggelopen” ben… 😃 . Marre, ik geef het niet zomaar op, hoor! Dit lange weekend haal ik er even wat adem bij, even wat inspiratie bijtanken en zo weer go with the flow! . . En tot ik weer in mijn element ben, kunnen jullie weer een “oud” blog van mij lezen: Rustig aan! Link ook in de bio! . . //elkdoet.by-elk.com/rustig-aan/ . . #elkdoet #leeggelopen #überactief #flow #gowiththeflow #inspiration #rundown #refuel #blogger #bloggerslife #instablogger #writersoninstagram #writer #writerslife #hyperactief #me #selfie #serious #thousandfaces #throwback

Een bericht gedeeld door A woman with sentiment (@elk_doet) op

  

 

 

Geef een reactie