Powervrouw

 

 

Dit ben ik. En dit ben jij dus ook! En hoe kwam ik erachter? Door jou. Door jullie.  

 

 

 

 

Het leven is niet even makkelijk. Niet alleen voor mij.

Mijn eigen leven opnieuw opbouwen en ook nog eens de juiste stappen te zetten, is wel een beetje ‘ingewikkeld’.

 

 

 

 

 

 

 

Eind vorig jaar stond ik op het punt: zo kan het niet verder!

Sinds januari dit jaar ben ik gescheiden, vanaf medio februari ook verhuisd. Toen begon een nieuw wel onbekend leven voor mij en ook voor mijn zoontje.

 

 

Doorzetter.

Nou, dit was ik al jaren niet meer. Ik kon alles over mezelf zeggen, maar dit zeker niet. Ineens belandde ik in een situatie, waar ik gewoon niet anders kon. Vooruit gaan, zaken regelen, bepaalde problemen oplossen en ons leven een totaal nieuwe richting geven. Doorzetten dus.

Nee. Het is nog steeds niet makkelijk.

Maar we gaan er voor, ik ook en mijn zoontje ook. We zijn echte keiharde vechters geworden!  🙂 

 

 

Het is vallen en opstaan. Huilen en lachen. Soms ook honderd keer op een dag. Maar het is meer dan waard! Ik ben enorm trots op mezelf en ook op mijn jochie!  🙂 

 

 

Powervrouw. Zo zag ik mezelf nooit.

De miskramen, het verlies van mijn dochtertje, de scheiding gaven mij het gevoel, dat ik steeds aan het falen was. Ik zat jarenlang in een negatieve spiraal en had geen idee, hoe ik eruit moest klimmen. Na het verhuizen besefte ik nog steeds niet, wat ik er allemaal bereikt heb. En überhaupt: wat ik aan het doen was.

Ik leefde op mijn automatische piloot. Was continu aan het overleven. Zag ik echt niet, met wat ik mee bezig was.

 

 

Powervrouw. Zo zag ik mezelf nooit.

Tot het punt, waar ik steeds meer berichtjes, belletjes van jullie kreeg. Ik ontving talloze bedankjes van jullie, dat ik met mijn verhaal, kracht en doorzetten jullie zo veel heb geïnspireerd en geholpen. Na het zoveelste bedankje kreeg ik het uiteindelijk door, wat ik überhaupt aan het doen was.  Of beter gezegd, wat een invloed mijn verhaal op anderen kan hebben.  Eerst was ik verrast, dan verbaasd en veel later kwam de ontdekking, dat het wel een heel positieve feedback voor mij is.

 

 

Door jullie waardering kon ik het echt inzien. Ik kon eindelijk mijn leven zoals het is, accepteren.  Sommige dingen los te laten. Nee. Het is echt niet zo simpel als het geschreven is. Vaak valt het nog steeds echt niet mee, toch ga ik verder, omdat blijven staan voor mij geen optie meer is.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben jullie ook erg dankbaar! Jullie hebben mijn ogen geopend! Nu ben ik niet meer aan het overleven, maar wil ik het leven ‘live’ meemaken en van alles, ook als het door zweet, bloed en tranen gaat, gewoon gaan genieten. DANK JULLIE WEL!  🙂 

 

 

En nog iets…

Niet alleen ik ben een POWERVROUW.  Jullie ook, mijn lieve Lezeressen! Niet alleen ik heb een verhaal. Jullie ook. En jullie hebben ook iets van het leven gekregen, wat jullie veel sterker heeft gemaakt.  En denk eraan: je kunt ook door jouw eigen ervaring anderen gaan inspireren en helpen!  En dit geeft jou weer enorm veel energie om verder te gaan!  

 

 

 

 

 

 

OPGEVEN IS VOOR MIJ GEEN OPTIE.

OPGEVEN IS VOOR ONS GEEN OPTIE.

GA VOORUIT EN WEES TROTS OP JEZELF!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie