Run, ELK, run…!!!

😆

 

RUN_ELK_RUN

 

 

😆

 

Ik wil vandaag over mijn passie voor hardlopen schrijven. Als jullie mijn eerdere blogposts hebben gelezen dan weet je precies hoe gek ik op hardlopen ben.

Vorige week had ik een harde trainingsweek, maandag en donderdag hardlopen, dinsdag een latex band + kettlebell workout en vrijdag een uurtje met Jillian Michaels. Mijn plan was ook in ‘t weekend een keer te gaan hardlopen, maar na deze vier zeer actieve sportdagen heb ik die twee dagen rust echt nodig gehad.

Maandag heb ik een afstand van 6,4 kilometer hardgelopen. Dit was al een goede prestatie van mij. Maar dan kwam de donderdag… in principe was mijn plan om weer rond 6 kilometer te gaan hardlopen, maar… Ineens dacht ik, dat ik graag naar de vuurtoren van Enkhuizen, De Ven wilde… Ik wist toen nog niet precies, hoe ver deze toren van Enkhuizen is, maar het was een nostalgieloopje voor mij, omdat het meer dan een jaar geleden is, dat ik daar mijn eindtest bij Fit in drie maanden liep…

 

 

akkor és most_collage

 

 

En dan… wat doe je als je daar dan eenmaal bent? Nou, je loopt gewoon terug naar Enkhuizen… 😀  Zo simpel is het… toch? 😀

 

 

vuurtoren_collage

 

 

Bij het IJsselmeer zat ik al op een loopafstand van 8 km… ja, ACHT! 🙂  Toen dacht ik, het is genoeg, even lekker naar huis lopen… Bij het Zuiderzeemuseum zat ik op 9 km… toen besloot ik dat ik voor de 10 km wilde gaan… en… mijn totale afstand van donderdag was precies 10,51 km…

 

 

 

 

Man!!! Ik was zóóóóóóó gelukkig met mijn prestatie en ik ben zóóóóóóó trots op mezelf! Een jaar geleden kon ik me niet eens voorstellen, dat ik een afstand van 10 km kan hardlopen… En nu… JA…! Ik kan het! En ik DOE het! Omdat het kan…  🙂

 

 

ELK doet

 

 

Maar waardoor komt het, dat ik ineens zo’n afstand kan redden? Door het doen van de workouts, door de hulp van Martijn van Fit in drie maanden en natuurlijk door een gezond eetpatroon. En omdat ik het doorzet… Ja…

 

 

Nu zit ik al op een gewicht van 77,9 kg.  🙂

 

 

 

ELK doet

 

 

 

Gisteren ben ik weer gaan hardlopen… haha… ja, ik ben echt gek… 😀  Het was prachtig weer, misschien iets te warm, maar ik heb evengoed de 7,67 km gehaald!  🙂

 

 

 

 

Ik heb voor jullie een hardloopschema met warming-up en cooling-down… en nog wat… Klik HIER voor meer…  🙂

 

Oh ja… Mooi weer wil zeggen, lekker buiten in de tuin zitten, liggen, of…  

 

 

 

converse,grass,jeans,photography,shoes,skinny,jeans-6344fe847297ff8877e327a7314f759a_h

 

 

 

Geniet van het leven!!! Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

 

 

Geef een reactie