Strong is the new beautiful

 

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☆ TROTS EN STERKER DAN OOIT! 💪🤗 ☆ . . Vandaag 6 weken geleden dat ik met roken ben gestopt. Het is echt moeilijk om te geloven! Ik wilde al jaren stoppen, maar mijn wil was toch niet sterk genoeg. Deze keer blijkbaar wel! Niet lang geleden zei iemand tegen mij: jij bent veel sterker dan je denkt… hierna kreeg ik hetzelfde nog drie keer van anderen te horen… en ik ging het stap voor stap ook geloven. En tadaaaa!!! Mensen, het is echt waar!!! .💪 . Als je in jezelf kunt geloven, kun je de hele wereld aan!!! En als je glimlacht en ook blijft glimlachen, lacht de wereld terug! Je bent sterk! Wij zijn sterk! Besef het en een wereld gaat voor je open! .🤗 . . Een fijne maandag iedereen! 🙂 . #elkdoet #stoppenmetroken #inspiration #inspiratie #bewustwording #zelfontwikkeling #groei #zelfliefde #bepositive #selflove #trots #proud #power #igers #goviral #sterk #sterkewil #ikrock #glimlach #me #strongisthenewbeautiful

Een bericht gedeeld door A woman with sentiment (@elk_doet) op

 

 

 

Geef een reactie