Uitje Cadeau – Hongaarse familiedag in Wassenaar

 

Jezelf belonen: doe jij dat vaak genoeg?

 

 

Na mijn scheiding en verhuizing was er gewoon geen sprake van. Overleven en zorgen voor mijn zoon waren prioriteit nummer 1. Maar de laatste maanden is er iets heel bijzonders met mij gebeurd, waardoor ik steeds meer dingen doe of beter doe. Zoals sinds 5 weken niet meer roken. En dit maakt me enorm trots op mezelf!

 

 

Wij weten vaak niet, wat wij allemaal wel kunnen!

 

 

En omdat het zo goed gaat, heb ik me besloten, dat het nu echt de tijd is om mezelf te belonen. Deze keer was een uitje naar Wassenaar, naar een Hongaarse Familiedag.

 

 

Dit was een kleurrijk evenement met Hongaars eten, muziek en optredens. Het was een heerlijk zonnige dag, veel gezinnen gingen ook buiten picknicken.

 

 

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

Hieronder zien jullie mijn korte instagram-verslag van de dag zelf :

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☆ HONGAARSE FAMILIEDAG 🇭🇺 ☆ . . Enkele dagen geleden, wist ik niet zeker, of ik er vandaag bij kan zijn. Maar ik ging toch, en wat was het een leuke, gezellige dag! Ik ben zo blij! Naast dat ik enkele Hongaarse lekkernijen – lángos, heek, kürtös kalács (de laatste twee vind je ook tussen de foto’s) – weer mocht proeven, heb ik ook leuke mensen ontmoet en gesproken. Vrienden gemaakt en ook nog eens over een samenwerking gehad! Ik heb deze week al de tweede aanvraag voor copywriting binnen! Deze keer in het Hongaars. 💪🙂 Maar er is ook iets heel bijzonders gebeurd vandaag. Ik heb mijn zanglerares van toen (jaren ’90) na heel veel jaren ontmoet! En we hebben ook nog eens samen gezongen. En toevallig dat liedje, wat ik toen op het eindejaarsconcert heb gezongen! Mijn dag kon echt niet meer stuk! I’m so happy! ☺💪🕊 . . . #elkdoet #hongaars #familiedag #langos #kurtoskalacs #lekkers #heek #proeven #zanglerares #samenwerking #copywriting #contentcreator #igers #goviral #foodie #foodporn #instablogger #writer #almasikitti #networking #netwerken

Een bericht gedeeld door A woman with sentiment (@elk_doet) op

 

“Maar er is ook iets heel bijzonders gebeurd vandaag. Ik heb mijn zanglerares van toen (jaren ’90) na heel veel jaren ontmoet! En we hebben ook nog eens samen gezongen. En toevallig dat liedje, wat ik toen op het eindejaarsconcert heb gezongen! Mijn dag kon echt niet meer stuk!”

 

 

Mijn oud-zanglerares is nu de leidster van de Haagse Hongaarse Koor en zij stonden samen met de Amsterdamse Hongaarse Koor op deze middag ook voor ons te zingen. 

 

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 

En na een leuke, gezellige dag voel je je voldaan en gelukkig.

 

 

Hier wil ik graag kort vermelden, dat ik deze week al een bezoekje krijg van nieuwe vrienden, die ik daar heb ontmoet en leren kennen. Kan niet wachten!

 

Jouw grenzen verleggen… dit doe ik de laatste tijd steeds vaker. Naar bepaalde activiteiten gaan om weer eens tussen mensen te zijn, nieuwe contacten te maken. Omdat ik het weleens eng vind, noem ik het ook als een soort shocktherapie… waar je bang van bent, wijk je het niet uit, maar doe je het gewoon.

 

 

Geef een reactie