ZEURhoek: ASO voor vijf minuten

 

 

 

Iedereen kent zeker iemand, die geen rekening houdt

met andere mensen of omgeving. Nou, in de ogen van

twee ‘nette’ dames was ik even de ‘aso’. 

 

 

Supermarkt op zaterdag. Drukker dan gewoon. Ik stond al in de rij bij de kassa toen een mevrouw niet wist de keuze te maken, in welke van de drie rijen zou ze gaan staan.

 

 

Voor ieders wens kwam er een vierde kassa open. Zoals altijd, naam ik die ook gelijk. Toevallig ‘belandde’ ik met mijn boodschappen voor deze dame en haar vriendin. Ze hadden ook een baby mee in een kinderwagen. En ze moesten natuurlijk hardop tegen mijn ‘asociaal gedrag’ protesteren…

Ik heb zelfs de baby niet gezien, ook niet gehoord. Hij of zij was lekker aan het slapen. Geen gehuil of een onrustig kindje. Dus vanwege de kleine hadden ze zeker geen reden om te haasten.

 

 

Ik ben ook een moeder. Heb vaak met mijn zoon in een kinderwagen of buggy in meer dan genoeg rijen gestaan. Maar nooit hem als een reden gebruikt om naar voren te mogen.  Dit vind ik zelfs heel erg onaangepast van andere mensen. Dus ook van deze twee dames.

 

 

En toch moest ik me rot voelen om dit gedoe… Bah!

 

 

 

c360_2016-10-08-13-59-00-470
Tekening (carbonpapier): Erika (ELK)

 

 

Nou ja… ik kwam naar huis, ruimde al de boodschappen op, naam een lekker koffie en ging met mijn zoon gezellig spelen.

 

 

Was wel even een rare ervaring als aso voor vijf minuten… 😉

 

 

Geef een reactie