Tussen twee buien

 

Zo… ik heb buien… en niet zo maar regenbuien… soms heb ik ook een echte onweersbui… dan kan ik gewoon een half uur doorhuilen… en waarom? welnu… ik ben zwanger… en als ik maar iets verdrietigs of superliefs/-leuks  lees, zie, hoor, lopen de tranen over mijn gezicht… ohh en moet je me af en toe eens horen brullen… oh man…

 

…beste moeders… herkennen jullie dit?

 

Gelukkig heb ik de hele week niet alleen maar gehuild… 🙂   Ik heb ook besloten om weer te beginnen met bewegen en er mee door te gaan. Dinsdag 20 minuutjes lekker gymmen, woensdag 2 uurtjes wandelen in onze leuke stad en donderdag ben ik toch maar weer even gaan hardlopen… wat was dat heerlijk! Oke, ik was wel een beetje bang, ik liep voorzichtig en had ook een buikbandje om. Mijn plan was 3 km, maar het is toch bijna 5 km geworden, haha  🙂

 

 

 

 

Top 5 goedkoopste energieaanbiedingen op energieleveranciers.nl

 

 


woensdag_collage

 

 

donderdag_collage

 

 

 Natuurmonumenten 728x90

 

 

Vrijdagmiddag was ik met mijn zoontje fietsen… hij fietste, ik liep achter hem. Deze keer hebben we een afstand van 5 km gedaan. Was heerlijk!  🙂

 

 

vrijdag_collage

 

 

Gisteren was ik weer hardlopen, nu ging het een beetje moeilijker.  Toch ben ik trots op mezelf!!! 🙂  

 

 

 

 

dinsdag_collage

 

 

Terug naar de huilbuien: gisteren kwam ik een echt grappige maar ook ware blog over zwanger zijn tegen… die vinden jullie hier. Een echte aanrader om te lezen, haha 🙂

 

 

 

 728_90

 

 

Geef een reactie